Thursday, January 5, 2012

aku da 17 taun ? kayy ta pecaye , haha

.assalamualiakum andd hyee korgg , kayy . mybe ni last kod eyra update blog sbb taun ni SPM ,so ta na la ngadap lappy je haha, kayy , muahh siked :* haha , memg gedikk laa kan eyraa ni . sbnrnya bukan ape tau , eyra excited sngat sbab ape ? na tau ta ?? hihi , mehh eyra bg tau , bisikk-2 tau , malu ni na ckpp . haha . #sbnarnyeeeee ary ni harii jadiiiiiiiiiiiiii eyraa laa , haha . kayy , memg m'ngade na taip uropp byk-2 gi tu kan , haha .mcm ta pcaye la 7teen y/o , ouhh , kite da tue laa awa ! hhehe . na tadike balikk smule bolee taa ? haha , nty na mrayu kat ma laa . hhaha , bolee pulakk laa kan . haha . tdy kan , sblum masokk klas dok kat dtrn , then kawan-2 yg rapatt ngan eyraa tu cm buat dekk je , ta wishh pon , whoaaa ..da sedihh kod time tu , haha #kay , mmg poyo . engat kan dorgg ta ingat birthday eyra , masng-2 buat dek and mcm ade plan smeting , whaa , cm terpingir je rase , haha . mcm ade smething laa kan yg dorg na sorok kan , kayy , dlm aty ckp ,,ahh .. buatt ta tau je aa , #tpyy hakikatnye t'sentuh gak ,haha . pas tu time na masok klas mcm biase aa kan , ade pulakk spotchek pakaian , huh ! engatkn da lpas dari ustazah ,eyra da slamtt , rupe nyeee,,, jenngg jenng jeennggg .. ustazah pagil ,haihh ,engat kan dye pggil zarith , rupenye paggil eyraa , lpas tu dye kate tdungg eyra pndekk , kayy memg sakett haty ! haha . rase suerr gilohh laa tarikh 5jan ni , err ...then kne tulis nme and ustazah na tgok ary isnin nty . hmm , memg saket aty kod ! rase cm na ngess jee , haha . okayy .. tutopp crite TAK BESTT tuu , haha . mase dlm kelas , lpas wktu ape nta , eyraa ta engat . kwn-2 eyra sume cm ade buat sesuatu laa kan , cm plikk je tau . kayy , memg ta pnah t'pkey dorg saje2 buat lupe ,, haha . time ni mmg rase hepyy gelaa and t'haru sgtt #cehh aytt cannot go . haha . adlaa , myra,wani, faten andd zarith nyanyi lagu BIRTHDAY kuadd , kayy eyra memg malu gelaa kan . haha , sayangg korgg laa , aww awww . tpyy t'tibe cm rase kurg sorgg , hmm .. sape lagy kan lau budac kpale senget tuu , haha . na tau sape ? lalalalal , FRANLINE laa . hehe .mmg ta syokk gelaa laa sbab dye naikk klas , da takde da budac kpale senget lagy , da tak bestt cm dlu , hehe . actually eyra pgel dye budac kpale senget sbb dye ikat rmbut sengett , bkn sbb cacat or ape tau . #comell sbnrnye dye tuu , HAHA . kayy , tengss sgt-2 laa kat kwn-2 eyra, fmily sbab wishh birthday eyra,mr.A eyra yg sbnrnye da lupe tpy buat-2 engat , haha , tpy tape , eyra phm sbb mlm tdy dye tenga sakit kpale ,andd mybe dye ta engat bnde lain cume pkeyy na baikk je ,hehe . andd ta lupe jugakk kat ma eyra yg da msakk kan mkann kgemarn eyra and bubur putih bubur merahh , hee .bubur tu biase nye orgg msak untuk niat smeting , ma siapp ckp lagyyy , smogee dpt jwb spm dgn elok nty . hehe , kayy terharu sangatt . love korgg sangat-2 :* .

1 comment:

bazokawap said...

ya nih mo komen
cos klik shoutbox
tak muncul2
met sore sobb